Alt det praktiske

Hjemmet er indrettet i en 4 etagers ejendom. Der er elevator fra terrænet til 1. sal på siden af huset. Skal man højere op i huset forefindes elevator på 1. sal.
Hoveddøren er åben fra klokken 7.00 til klokken 16 om vinteren, og klokken 18.00 om sommeren. Vi har valgt at lukke dørene på de nævnte tidspunkter ud fra den betragtning, at man i et hvilket som helst hjem ikke har hoveddøren stående åben hele døgnet. Dørklokke findes til venstre for hoveddøren, når denne aktiveres "ringer" det kaldeapparat som den vagthavende medarbejder bærer i lommen. Derfor kan det tage lidt tid før døren bliver betjent.
I det følgende gennemgår vi huset nedefra.
I kælderen ligger husets servicearealer, som består af: Oasen (terapi) - Hulen (Beværtning) - køkken - krearum - garderober - bogholderi - forstanderens kontor - depoter - vaskeri - fysioterapi og altmuligmand.
Oasen er samlingssted for hjemmets beboere. Her tilbydes daglige aktiviteter for alle. Aktivitetstilbuddene fremgår af hjemmets husavis.
Hulen er hjemmets beværtning med egentlig bar virksomhed.
Køkkenet/maden. Der laves mad og spises på flere forskellige møder og på flere forskellige steder på Thea og dette ændrer sig hele tiden. Det er således ikke muligt at skrive noget meget konkret og fast om dette emne. En ting står dog fast vi får mad hver dag.
Krearummet holder jævnligt åbent. Her har man mulighed for at kaste sig ud i kreative aktiviteter s som maling, syning, strikning osv. kun fantasien sætter grænser. Til krearummet er der brugerbetaling til materialer på 50. kr. mdl.
Hjemmets forstander er sygeplejerske Inge Lise Winkel - kontor og bogholderi bliver betjent af sekretær Sonja Jensen.
I vaskeriet vasker beboernes selv deres tøj.
Hoveddøren er åben fra klokken 7.00 til klokken 16 om vinteren, og klokken 18.00 om sommeren. Vi har valgt at lukke dørene på de nævnte tidspunkter ud fra den betragtning, at man i et hvilket som helst hjem ikke har hoveddøren stående åben hele døgnet. Dørklokke findes til venstre for hoveddøren, når denne aktiveres "ringer" det kaldeapparat som den vagthavende medarbejder bærer i lommen. Derfor kan det tage lidt tid før døren bliver betjent. I det følgende gennemgår vi huset nedefra. I kælderen ligger husets servicearealer, som består af: Oasen (terapi) - Hulen (Beværtning) - køkken - krearum - garderober - bogholderi - forstanderens kontor - depoter - vaskeri - fysioterapi og altmuligmand. Oasen er samlingssted for hjemmets beboere. Her tilbydes daglige aktiviteter for alle. Aktivitetstilbuddene fremgår af hjemmets husavis. Hulen er hjemmets beværtning med egentlig bar virksomhed. Køkkenet/maden. Der laves mad og spises på flere forskellige møder og på flere forskellige steder på Thea og dette ændrer sig hele tiden. Det er således ikke muligt at skrive noget meget konkret og fast om dette emne. En ting står dog fast vi får mad hver dag. Krearummet holder jævnligt åbent. Her har man mulighed for at kaste sig ud i kreative aktiviteter s som maling, syning, strikning osv. kun fantasien sætter grænser. Til krearummet er der brugerbetaling til materialer på 50. kr. mdl. Hjemmets forstander er sygeplejerske Inge Lise Winkel - kontor og bogholderi bliver betjent af sekretær Sonja Jensen. I vaskeriet vasker beboernes selv deres tøj.
Hjemmet tilbyder fysioterapi 37 timer ugentlig. Behandlingen aftales med fysioterapeuten.
Hjemmet råder over en bus, der har plads til 8 gående beboere og kan benyttes af bofællesskaberne efter aftale med Oasens personale. Bussen kan kun køres af medarbejderne.
På 1,2,3 og 4 sal ligger 8 bofællesskaber med henholdsvis 4 og 5 lejligheder.
Til hver bofællesskab hører fælles opholdsstue med TV, video og køkken alrum. I køkkenet forefindes opvaskemaskine, køle/fryseskab, komfur og kombiovn.
På 2. og 3. sal findes gruppelederkontorerne.
På 1. sal forefindes gæsteværelse, uden bad og toilet. Dette betyder at man må benytte badeværelset hos den beboer man besøger, når man låner gæsteværelset. Gæsteværelset kan lånes uden beregning, men der skal lægges et depositum på kr. 500,-.
På 4. sal findes computer og musik cafeen "Kahytten". Her sidder også husavisens redaktion og arbejder. Redaktionen består af de beboer som har interesse for det samt et personale. Husavisen er brugerstyret og udkommer hver måned.
På 4. sal findes også et NADA-rum. Her tilbydes beboerne øre akupunktur.

Bostedet er indrettet i en 4 etagers ejendom. Der er elevator fra terrænet til 1. sal på siden af huset. Skal man højere op i huset forefindes elevator.

 

Vi har valgt at lukke dørene  ud fra den betragtning, at man i et hvilket som helst hjem ikke har hoveddøren stående åben . Dørklokke findes til venstre for hoveddøren, når denne aktiveres "ringer" det kaldeapparat som den vagthavende medarbejder bærer i lommen. Derfor kan det tage lidt tid før døren bliver betjent.

 

I det følgende gennemgår vi huset nedefra.


I kælderen ligger husets servicearealer, som består af: Oasen (terapi) -  køkken -  garderober - bogholderi - forstanderens kontor - depoter - vaskeri - fysioterapi og musikrum.

Oasen er samlingssted for Bostedets beboere. Her tilbydes aktiviteter for alle. Aktivitetstilbuddene fremgår af Bostedets ugekalender.

Maden laves af bostedets egen kok, og der er fællesspisning i Oasen.

Morgenmad og frokost anrettes af Oasens personale.

To gange ugentligt laves der varm mad til frokost.

I vaskeriet vasker beboerne selv deres tøj.

 

Bostedet tilbyder fysioterapi 37 timer ugentlig. Behandlingen aftales med fysioterapeuten.

Bostedet råder over egen bus, der har plads til 8 gående beboere og kan benyttes af bofællesskaberne. Bussen kan kun køres af medarbejderne.

På 1,2,3 og 4 sal ligger 8 bofællesskaber med henholdsvis 4 og 5 lejligheder.

Til hver bofællesskab hører fælles opholdsstue med TV, video og køkken alrum. I køkkenet forefindes opvaskemaskine, køle/fryseskab, komfur og kombiovn.

På 1. sal findes kontor til bostedets pædagogisk- og sygeplejefaglige leder.

På 3. og 5. sal er der arbejdsrum til personalet og NADA.

 

På 4. sal findes computer og musik cafeen "Kahytten". Her bliver der lavet magasin og infokanal samt sangaften og øvet musik.

IT support ydes i det omfang, det kan lade sig gøre.

MAGASINETS redaktion sidder bla. her og arbejder. Redaktionen består af de borgere som har interesse for det samt IT lærer. MAGASINET er brugerstyret og udkommer hver 2. måned.

 

På 4. sal findes også et arbejdsrumrum.