Fælles morgenmad/Brunch

 

Alle hverdage afholdes der morgenmadsbuffet i Oasen og om fredagen Brunch. Personalet møder og laver kaffe, samt henter de ting der skal bruges, fra køkkenet. Maden og drikkevarerne stilles op på en bufffet, således, at beboerne selv kan forsyne sig med det de lyster. Om fredagen, når der er brunch, er det beboerne selv, som har lavet de "lune" retter og det er beboerne selv, der går til bageren og henter morgenbrød.
Målsætning: - At støtte det sociale samvær i huset og møde beboerne fra de andre bogrupper. - At tale med andre, er meget værdifuldt, for alle mennesker. - At kunne hjælpe til med indkøb og madlavning, giver beboerne indflydelse på og mening med deres liv på Thea og giver dem et højere selvværd.

Alle hverdage afholdes der morgenmadsbuffet i Oasen og om søndagen Brunch. Personalet møder og laver kaffe, samt henter de ting der skal bruges, fra køkkenet. Maden og drikkevarerne stilles op på en bufffet, således, at beboerne selv kan forsyne sig med det de lyster. Om søndagen, når der er brunch, er det beboerne selv, som har lavet de "lune" retter og det er beboerne selv, der går til bageren og henter morgenbrød.

At støtte det sociale samvær i huset og møde beboerne fra de andre bogrupper. - At tale med andre, er meget værdifuldt, for alle mennesker. - At kunne hjælpe til med indkøb og madlavning, giver beboerne indflydelse på og mening med deres liv på Thea og giver dem et højere selvværd.

 

_LSC4339.jpg